Offerte aanvragen

Via het offerteformulier kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen voor het verspreiden van folders in een door u geselecteerd verspreidgebied. De totaal aantallen verschijnen automatisch onder aan het formulier.
---

Bravom is de verspreider in de Brainport regio. Wekelijks verspreiden wij de huis-aan-huiskranten:  
Groeiend Best - De Schakel - Oirschots Weekjournaal - Valkenswaards weekblad - Veldhovens weekblad - De Nuenense krant - PC55 - De Hint- Eyckelbergh

Folders zetten aan tot kopen. Zo simpel is het.

Kwaliteit

Uw boodschap verspreiden wij samen met een van bovenstaande kwaliteitslabels.
Door de verspreiding met een huis-aan huiskrant bent u verzekerd van uitstekende bezorgkwaliteit en optimale aandacht. De huis-aan-huiskranten worden bezorgd door Bravom bezorgers. Uw folders worden samen met de huis-aan huiskranten door vaste bezorgers op een vaste dag bezorgd. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, werken we met een speciaal controlebeleid. 

Attentiewaarde

Kiest u ervoor om uw folder te laten verspreiden door Bravom dan bent u verzekerd van een hoge attentiewaarde. Uw folder wordt bij ons exclusief, met slechts een beperkt aantal folders, bezorgd met een van de bovenstaande huis-aan huiskranten. Uw te verspreiden folder heeft daardoor meer attentiewaarde dan wanneer ze verpakt zijn in een folderpakket. In een groot folderpakket blijft u vaak ongezien, maar als uw folder slechts 1 van de weinigen is, zullen veel mensen hem toch even bekijken. De verspreiding van uw folders is dus in zeer goede handen bij Bravom!

Prijs

Bravom is de enige echte verspreider van de bovenstaande huis-aan huiskranten. Voor u betekent dat direct een groot prijsvoordeel omdat er dus geen tussenhandel is wat de prijs vaak enorm opdrijft. 

Folderaantallen

Wij factureren op basis van de netto aantallen, wat wil zeggen dat u alleen de daadwerkelijk verspreide folders hoeft te betalen.

 

 

 

 

 

 

U kunt de plaatsen aanvinken waar u uw folders wil verspreiden. Het totaal aantal vindt u onderaan. Wanneer u (gedeeltelijk) op postcode niveau wil verspreiden, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Dit kunt u aangeven in het veld "Opmerkingen". 

Offerteformulier

Vul hier eventuele opmerkingen in (aanpassingen verspreidgebied) of andere wensen.
19 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.