Offerte aanvragen

Via het offerteformulier kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen voor het verspreiden van folders in een door u geselecteerd verspreidgebied. De totaal aantallen verschijnen automatisch onder aan het formulier.
---

Bravom is de wekelijkse verspreider van de kwaliteitshuis-aan-huis kranten: Groot Eindhoven - Groeiend Best - De Kempenaer - De Schakel - Oirschots Weekjournaal - Stadsnieuws - Valkenswaards weekblad - Veldhovens weekblad - Indebuurt Breda.

Kwaliteit

Uw boodschap verspreiden wij samen met een van bovenstaande kwaliteitslabels.
Door de verspreiding met een huis-aan huiskrant bent u verzekerd van uitstekende bezorgkwaliteit en optimale aandacht. De huis-aan-huiskranten worden bezorgd door Bravom bezorgers. Uw folders worden samen met de huis-aan huiskranten door vaste bezorgers op een vaste dag bezorgd. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, werken we met een speciaal controlebeleid. 

Attentiewaarde

Kiest u ervoor om uw folder te laten verspreiden door Bravom dan bent u verzekerd van een hoge attentiewaarde. Uw folder wordt bij ons exclusief, met slechts een beperkt aantal folders, bezorgd met een van de bovenstaande huis-aan huiskranten. Uw te verspreiden folder heeft daardoor meer attentiewaarde dan wanneer ze verpakt zijn in een folderpakket. In een groot folderpakket blijft u vaak ongezien, maar als uw folder slechts 1 van de weinigen is, zullen veel mensen hem toch even bekijken. De verspreiding van uw folders is dus in zeer goede handen bij Bravom!

Prijs

Bravom is de enige echte verspreider van de bovenstaande huis-aan huiskranten. Voor u betekent dat direct een groot prijsvoordeel omdat er dus geen tussenhandel is wat de prijs vaak enorm opdrijft. 

Folderaantallen

Het aantal aan te leveren folders dient 1% meer te zijn dan de benodigde aantallen. Wij factureren echter op basis van de netto aantallen, wat wil zeggen dat u alleen de daadwerkelijk verspreide folders hoeft te betalen.

Verspreidgebied downloaden

U kunt een gedetailleerd verspreidoverzicht hier downloaden.

Flyer totaalpakket

Van opmaak tot bezorging
Wij bieden een complete service op het gebied van flyers.
De klant levert een onwerpt aan, wij zorgen voor de grafische opmaak van de flyer.
Na goedkeuring wordt de A5 of A4 flyer gedrukt en vervolgens maakt de klant gebruik van onze betrouwbare verspreiding.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

Offerteformulier

U kunt de plaatsen aanvinken waar u uw folders wil verspreiden. Het totaal aantal vindt u onderaan. Wanneer u (gedeeltelijk) op postcode niveau wil verspreiden, dan is dit natuurlijk ook mogelijk en dit kunt u aangeven in het veld "Opmerkingen".
Vul hier eventuele opmerkingen in (aanpassingen verspreidgebied) of andere wensen.
Meer informatie over het opmaken, drukken en verspreiden van uw flyers
4 + 3 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.